Leje af mødelokale i Ringsted

Nordgaarden tilbyder vi leje af vores mødelokale i Ringsted, med et idyllisk og landligt udtryk i vores tidligere Møllehus. vores mødelokale er et stort lokale til møder eller andet behov for stor samling. 

Leje af mødelokale i Ringsted

Kontorhotellet er indrettet i det tidligere Møllehus på førstesalen, og det indeholder et stort og lyst mødelokale med plads til 8-10 mødedeltagere. Der er masser af ovenlys og lydisolerende loftsplader, der er med til at give et behageligt arbejdsklima i rummet.

Alle loftsvinduer kan åbnes, og de øverste er elektriske, så man kan få overskudsvarmen ud på en varm sommerdag.

8-10 mødedeltagere

Vi kan tilbyde et stort, lyst møderum med plads til op til 10 personer, hvor du kan mødes med dine kunder og tale ugeneret.

Tekøkken og toilet

Udover tekøkken med spiseplads og toilet er der også et arbejdsrum med plads til 8-10 skriveborde, arkivrum og garderobe.

Gode internetmuligheder

På Nordgaarden er der ved at blive installeret Fibernet, så vi får lynhurtigt internet. På den måde kan I nemt arbejde målrettet og hurtigt i rolige omgivelser.

Book et mødelokale i Ringsted

Mangler du et sted at holde dine møder? Så er Nordgaarden det oplagte sted! Vi ligger 45 minutter fra København, 30 minutter fra Roskilde og 25 minutter fra Næstved.

Vi kan tilbyde et stort, lyst møderum med plads til op til 10 personer, hvor du kan mødes med dine kunder og tale ugeneret.

Når du afholder møde på Nordgaarden, er der ligeledes kaffe, the og anden lettere forplejning til rådighed. Derudover er der fri parkering lige ved døren, så I ikke skal afsætte tid til at finde en parkeringsplads.

Du kan leje på timebasis eller for en hel dag. Kontakt os gerne for at få et tilbud på et mødelokale og for yderligere information.

Er du interesseret i at leje et mødelokale?

Lyder vores udlejningsmuligheder som noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi ser frem til at høre fra dig!