Leje af kontor

Nordgaarden

Kontorhotellet er indrettet i det tidligere Møllehus. Der er mulighed for både enkeltmandskontorer og for skriveborde i åbent kontorlandskab, hvor der sidder op til 8 mand. Uanset hvor du vælger at sidde, er der lyst og rart at være.


Kontoret på 1. salen indeholder et stort lyst og åbent kontorrum med plads til 8 arbejdspladser, et mødelokale med plads til 10-15 mødedeltagere, arkivrum, kopirum, tekøkken med spiseplads, garderobe og toilet. I stueetagen er der 3 enkeltmandskontorer, hvoraf et kontor har egen udgang til have/p-plads. Herudover er der et åbent kontorlandskab med plads til 4-6 skriveborde.


Du kan vælge mellem:

Åbent kontorlandskab 1 skrivebordsplads 2.000 kr.

Åbent kontorlandskab dobbelt skrivebordsplads 3.500 kr.

Enkeltmandskontor 2.500-4.000 kr.


Der er et stort mødelokale, du som lejer kan benytte uden beregning til dine møder med kunder og forretningsforbindelser.


Ud over den månedlige leje skal du regne med fællesomkostninger til el, vand og varme på 300 kr. pr. md.


Alle priser er ekskl. moms.


Der er køkken og køleskab, hvor du kan lave og spise din frokost. Der er stort fælles spisebord i stueetage og mindre fællesbord på 1. salen.


Kontorene er beliggende få minutters kørsel fra Motorvej (Ringsted Ø) og samtidig i naturskønne omgivelser, hvor man kan åbne vinduerne uden at blive forstyrret af trafikstøj. Der er gode og gratis parkeringsforhold med plads til mange biler. Der er mulighed for ekstra opbevaringsplads i tidligere staldbygning.225 m2 kontorlejemål i Ringsted

Er du interesseret i en skrivebordsplads så ring på 40 30 44 80 eller send en mail

Brug for hælp til opstart af virksomhed?


Når du lejer et skrivebord på Nordgaarden får du mulighed for gratis hjælp til at komme i gang med din virksomhed. Det kan være svært at holde styr på alt med moms og skat, bogholderi, forretningsplaner, søge startkapital mm.


Hos os får du mulighed for et gratis  opstartsmøde med en statsautorisreret revisor og når du er godt i gang vil du fortsat have muliged for at trække på husets kompetancer.


Vi kan også tilbyde dig at stå for dit bogholderi, hvis du ønsker at outsource denne del af din virksomhed. 


Læs mere om mulighederne for rådgivning under revision og regnskab

Leje af møbleret kontor

Ole & Charlotte Skou, Nordgårdshuse 11, 4100 Ringsted Tlf. 40 30 44 80. CVR 31258588 skou@nordgaarden.com