Kontorhotel

Nordgaarden

Leje af skrivebord i kontorhotel

Kontorhotellet er indrettet i det tidligere Møllehus.

Kontoret på 1. salen indeholder et stort lyst og åbent kontorrum med plads til 8-10 arbejdspladser, et mødelokale med plads til 10-15 mødedeltagere, et lille mødelokale med plads til 2-3 persóner, arkivrum, tekøkken med spiseplads, garderobe og toilet. 


Du betaler 2.500 kr. + moms pr. måned for et skrivebord. I prisen er inkluderet forbrug af el, vand og varme samt rengøring. 


Kontoret er beliggende få minutters kørsel fra Motorvej (Ringsted Ø) og samtidig i naturskønne omgivelser, hvor man kan åbne vinduerne uden at blive forstyrret af trafikstøj. Der er gode og gratis parkeringsforhold med plads til mange biler. Der er mulighed for ekstra opbevaringsplads i tidligere staldbygning.Er du interesseret i en skrivebordsplads så ring på 40 30 44 80 eller send en mail

Brug for hælp til opstart af virksomhed?


Når du lejer et skrivebord på Nordgaarden får du mulighed for gratis hjælp til at komme i gang med din virksomhed. Det kan være svært at holde styr på alt med moms og skat, bogholderi, forretningsplaner, søge startkapital mm.


Hos os får du mulighed for et gratis  opstartsmøde med en statsautorisreret revisor og når du er godt i gang vil du fortsat have muliged for at trække på husets kompetancer.


Vi kan også tilbyde dig at stå for dit bogholderi, hvis du ønsker at outsource denne del af din virksomhed. 


Læs mere om mulighederne for rådgivning under revision og regnskab

Ole & Charlotte Skou, Nordgårdshuse 11, 4100 Ringsted Tlf. 40 30 44 80. CVR 31258588 skou@nordgaarden.com